Webdesign

Home / Webdesign

Webdesign, voor Wie?
Een website is tegenwoordig het digitale visitekaartje van een bedrijf in een wereld met steeds meer internetbezoekers en steeds snellere internetverbindingen. Internet biedt u de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken, terwijl u er van verzekerd wilt zijn dat dit ook 7×24 beschikbaar is door gedegen beveiliging.

Zie onze referenties

Wat u van ons kunt verwachten als het gaat om Webdesign
Op het gebied van webdesign heeft Studio Pijlman uitgebreide mogelijkheden in huis, die wij hanteren voor het ontwikkelen van al onze sites. Onze mogelijkheden omvatten onder andere:

· Het ontwikkelen van complete huisstijlen, visitekaartjes en logo’s;
· Het ontwikkelen van benodigde media zoals high-resolution foto’s, video of 360 graden video;
· Gebruikmakend van templates om uw huisstijl vorm te geven en invoering van uw site te versnellen;
· Gebruikmaken van onze kennisbank om gewenste bestaande functionaliteit gedegen en getest ter beschikking te stellen;
· Ontwerp van beveiliging voor uw site en gegevens;
· Ontwerpen van een prettige en duidelijke communicatie interface voor uw klant/gebruikers;
· Aansluiten van de vormgeving en structuur van uw website met uw huisstijl, waardoor de herkenning bij de doelgroep wordt vergroot.
· Registreren van uw domein en invoering daarvan;
· Ontwikkelen en testen van uw gewenste site;
· Invoering en robuust maken van uw site voor Operatie;

Zakelijke Hosting

Het hosten van Open Source CMS-en zoals Joomla en WordPress vereist een professionele aanpak. Een taak die wij door onze jarenlange ervaring goed beheersen. Wij bieden niet alleen zeer snelle en betrouwbare hosting aan, u heeft als extra voordeel dat u slechts met één partij hoeft te communiceren over uw website en verdere eisen en wensen. Klik hier Voor meer informatie over onze Joomla hosting mogelijkheden.

Wij hosten ook PHP en HTML gebaseerde websites. Onze servers zijn voorzien van de nieuwste geteste versies van software en patches, zodat uw site het best beveiligd is en zonder problemen 24/7 beschikbaar zijn.

Internet Marketing & Google optimalisatie
Dagelijks zijn wij bezig met het marketen van onze eigen websites. Door deze ervaringen kunnen wij u van alles vertellen over YouTube, Facebook, Twitter en E-marketing. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als: in hoeverre kan of moet ik gebruik maken van deze kanalen? En heeft het daadwerkelijk nut om hier tijd in te steken?

Onderhoud en Training
Na oplevering van uw website, wilt u dat uw website up to date blijft. Een training die specifiek gericht is op uw template, content en benodigde functionaliteit helpt u en uw mensen om de website zelf bij te kunnen houden met uw content. Daarnaast delen wij alle technische kennis over de website, zodat u zelfstandig uw website kunt beheren en onderhouden. Natuurlijk bieden wij de mogelijkheid het onderhoud van uw website door ons of door derden te laten verzorgen.

Om ervoor te zorgen dat uw site altijd op de laatste versies en patches van de gebruikte software functioneert bieden wij een standaard onderhoudscontacts aan wat u verzekerd dat deze software up-to-date is.

 

Alle stappen op een rij
Nadat u contact met ons heeft opgenomen nemen wij eerste al uw wensen met u door. Wij zullen u adviseren over wat het beste bij uw organisatie past en hoe u op uw doelgroep het beste over zult komen. Wanneer dit duidelijk is zullen wij u een definitieve prijsopgave sturen. Dit is een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf!

Nadat alles duidelijk is starten wij met ontwerpen. Binnen ongeveer een week zult u het de eerste resultaten hiervan zien.

Uiteraard heeft u de mogelijkheid ons werk van feedback te voorzien. Nadat u ons dit gegeven hebt zullen wij doorwerken aan eventueel een tweede voorstel. Zodra u geheel tevreden bent zullen wij het ontwerp omzetten naar een website.

Na ongeveer een week staat uw website dan klaar met CMS-systeem er achter. U ontvangt van ons alle informatie hoe u uw website zelf van inhoud kunt voorzien!

Comments

Leave a Comment

Notify me of followup comments via e-mail

Best Small Business Hosting Services. YOUR E-BUSINESS IS OUR JOB!